martes, 12 de abril de 2011

Habitatges Edifici Illa Carlemany, Andorra

Llum i volumetria. Apartaments Illa Carlemany. Andorra.


L’edifici Illa Carlemany té una superfície construïda de 47.000 m2, dels quals 17.000 m2 són de superfície comercial.
L’accés als habitatges és al costat d’una de les entrades del centre en un portal per a ús exclusiu de les
vivendes.


L’exposició màxima de la llum a través d’una caixa neutra, ha estat el principi fonamental del conjunt.
Observant les fotografies des del punt de vista geomètric, es pot comprovar la repetició dels conceptes comuns aplicats.




>Si esteu interessats en l' interiorisme. per la vostra llar poseu-vos en contacte amb un equip professional, aquí.

Aïllament elèctric



Troballa en un racó d'un conegut museu d'Andorra. Interiorisme, aïllament o pressa?
Comentaris en marxa!

Rodar amb bicicleta



L’ Ibex  35 es recupera i jo també .Després de l’experiència  Maratoniana, he començat a rodar amb bicicleta de carretera i  eliminar les petites seqüeles  articulars.
Sempre s’ha de buscar una motivació addicional...si l’any passat va se el canvi del antic grup Ultegra per el nou Sram Red, aquest any l’hi ha tocat el torn al canvi de llantes. En aquest cas m’he decidit per les Zipp 303, una passada!! Segurament hi ha varis factors que em portin a fer tanta bona valoració per les bones sensacions que he tingut, i es que després de haver patit tant de temps els impactes de quilometres i quilometres de carrera per asfalt, ara que vaig sobre rodes tot canvia.

Busqueu-ho la vostra motivació!!!!  

¿Arquitectura o interiorismo?




Esta pregunta nos la hacemos a menudo. En este ejemplo el ingenio de arquitectura e interiorismo dan una segunda oportunidad a esta vieja casa, destruida durante la Segunda Guerra Mundial, introduciendo una estructura prefabricada de madera dentro de una vieja casa de piedra. Una buena idea para rehabilitación de bordas y cuadras de montaña tan habituales en Lleida o en Andorra.


> Si quieres más información, déjate asesorar por un equipo experto en arquitectura e interiorismo. Oficina en Andorra y Barcelona.